Sluoksniuotos tešlos desertas

Sluoksniuotos tešlos tarta

Greitai paruošiamas sluoksniuotos tešlos desertas skubantiems, tačiau norintiems maloniai nustebinti artimuosius.

Ingredientai

  • Sluoksniuotos tešlos;
  • 1 kiaušinio;
  • 200 g. kreminio sūrio;
  • 200 g. maskarponės sūrio;
  • 1/2 puodelio plakamosios grietinėlės;
  • Klevų sirupo (pagal skonį);
  • Šilauogių;
  • Aviečių;
  • Cukraus pudros;
  • Mėtos lapelių.

Gaminimo eiga

  1. Tešlą supjaustome kvadratais. 0.5 cm nuo tešlos krašto ją įpjauname peiliu, tą darome iš visų 4 kraštų. Tešlos vidurį subadoma šakute. Aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame kepti į 200 °C orkaitę 15-20 minučių, pagal instrukcijas ant tešlos pakuotės. Tešlos pagrindui iškepus, jos vidurį pirštais įspaudžiame į vidų, padarydami vietos įdarui.
  2. Paruošiame kremą. Suplakame grietinėlę, ją iš lėto įmaišome į maskarponę su kreminiu sūriu. Pilame klevų sirupo pagal skonį, gerai išmaišome.
  3. Dedame kremą į pagrindo vidų, papuošiame uogomis, mėtos lapeliu ir cukraus pudra.

Sluoksniuotos tešlos desertas su uogomis

Desertą fotografavo 22/7, o dekoru ir indais pasirūpino Vrdecor.

Sluoksniuotos tešlos tarta

Skanaus!

Aušra

 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*