Ryžiai su kokosine vištiena

Ryžius į dėžutes pietums dedu dažnai. Pripažinkim, juk tai vienas lengviausių paruošti dalykų! Sumeti į puodą ir viskas, o kol verda, gali grindis išplaut arba dar ką nors naudingo nuveikt 🙂 Darbo dienomis gaminti mažiausiai norisi, mieliau paskaitau knygą.

Kadangi paprastai kepta vištiena atsibosta, bandau improvizuot. Šį kartą ją troškinau kokosų padaže. Skonis- lengvai saldus, su švelniu aitrumu. Saldumas neįkyrus, tad valgiau labai skaniai. Vištienos receptą rasite čia.

Šiam receptui tiktų kalendra, tik aš jos nemėgstu, tad vietoj jos naudoju petražoles.

Skanaus!

Aušra

 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*