Pusryčių dribsniai

Kartais norisi saldžių pusryčių. Nesinori nieko kepti, virti, bet norisi skaniai ir saldžiai pavalgyti. Viena iš išeičių- miusli dribsniai, patiekti su vaisiais.

Pasirinkau šokoladinius “Bio Organic“ miusli dribsnius, kuriuos tereikia užpilti pasirinktu pienu arba sumaišyti su jogurtu, ir papuošti pasirinktais pagardais. Pusryčių paruošimas visiškai be vargo, o energijos užtaisas puikiai dienos pradžiai jau yra!

Šią savaitę Lidl Lietuva parduotuvėse rasite įvairiausių Bio Organic linijos produktų, kurie pagaminti su produktais iš kontroliuojamų ekologinių ūkių, arba tiesiog juose užauginti. Rinkdamasi produktus visada atkreipiu dėmesį, kur ir kaip jie užauginti: taip jaučiuosi ramesnė dėl to, ką valgau.

O paruošimas lengvesnis net negali būti!

Ingredientai

  • Miusli dribsnių “Bio Organic“;
  • Migdolų pieno “Bio Organic“;
  • Banano “Bio Organic“;
  • Persikų iš “Lidl turgelio“;
  • Kanapių sėklų.

Gaminimo eiga

  1. Šokoladinius miusli dribsnius užpilame migdolų pienu.
  2. Ant viršaus dedame pjaustytą bananą, persiką, papuošiame kanapių sėklomis.

Nors ir tokius dribsnius dažniausiai gaminuosi pati, ne visada jų būna po ranka, arba tiesiog neturiu progos jų pasiruošti. Skubantiems tokie greiti pusryčiai pats tas!

Dribsniams naudoju augalinį midgolų pieną/gėrimą, nes jau kuris laikas stengiuosi riboti produktų su laktoze vartojimą. Augalinis pienas arba pienas be laktozės puikiai pakeičia mums įprastą karvės pieną.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Lidl Lietuva.

Skanaus!

Aušra

 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*