Angliški pusryčiai

Vienos keptuvės pusryčiai

Viskas prasidėjo tiesiog nuo dešrelių: kepti, virti, troškinti? O gal į sumuštinį? Užliejus minčių ir įvairiausių variantų lavinai, tiesiog jas sumečiau į keptuvę, ir žiūrėjau kas gausis. O gavosi labai gerai. Dažniausiai, kai visai nesistengi ir tiesiog meti viską, ką turi po ranka, gaunasi magija. Ne išimtis buvo ir šis kartas.

Rezultate turime kažką panašaus į angliškus pusryčius, tik gerokai netvarkingesnę jų versiją. Dešrelės puikiai išsitroškino, nebuvo nuobodžios, o pusryčiai buvo tokie rimti, jog juos valgyčiau net ir pietums arba brunchui. 

Ingredientai

  • 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me;
  • 1 sauja parūkyto kiaulienos kumpio;
  • 1/2 skardinės smulkintų pomidorų;
  • 1/2 skardinės baltųjų pupelių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1/2 a. š. čili dribsnių;
  • 1/2 a. š. paprikos prieskonių;
  • Juodųjų pipirų;
  • Petražolių;
  • Alyvuogių aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame dešreles 10 minučių, iš abiejų pusių. Suberiame kumpį ir pakepiname dar porą minučių.
  2. Supilame pomidorus, pupeles, beriame prieskonius ir išmaišome. Užvirus padažui, įmušame kiaušinius, keptuvę užsengiame dangčiu, sumažiname ugnį ir kepame tol, kol kiaušiniai sutvirtės.
  3. Patiekalą apiberiame smulkintomis petražolėmism ir patiekiame su traškia itališka duona. Valgome karštą.

Vienos keptuvės angliški pusryčiai

Griebiame šakutes, traškią duoną, ir kimbame tiesiai į keptuvę 🙂

Skanaus!

Aušra

 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*