Šparaginės pupelės su sūriu

Šparaginių pupelių receptas, kuris tiks tiek užkandžiui, tiek garnyrui. Sūrio skonio traškios pupelės savo skoniu papuoš bet kokį patiekalą, reikalaujantį garnyro. Arba tiesiog jeigu norite suvartoti daugiau daržovių, jos kuo puikiausiai tiks vietoj užkandžio.

Ingredientai

  • 450 g. šparaginių pupelių iš ”Lidl turgelio”;
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus ”Primadona”;
  • 2 v. š. kietojo sūrio Grana Padano ”Lovilio”;
  • 2 v. š. džiūvėsėlių ”Castello”;
  • 1/3 a. š. druskos ”Kania”.

Visus produktus rasite Lidl parduotuvėse. Puikios kainos ir kokybės santykis garantuotas!

Gaminimo eiga

  1. Nuplauname šparagines pupeles, nupjauname galiukus ir suberiame į dubenį. Apšlakstome alyvuogių aliejumu, suberiame sūrį, džiūvėsėlius, druską, ir viską gerai išmaišome.
  2. Šparagines pupeles suberiame į kepimo skardą ir kepame 15-20 minučių 200 °C orkaitėje. Kepimo metu pupeles apverčiame.

Pripažinsiu, planavau šias šparagines pupeles patiekti su vištiena, bet po fotosesijos, visai užsimiršau, ir beužkandžiaudama suvalgiau pusę lėkštės 🙂 Teko gamint naują garnyrą, bet užkandis buvo labai geras!

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *