Kišas su grybais ir kamemberu

Kišas su grybais ir kamemberu

Kišas su porais, grybais ir kamemberu- puikus, išraiškingo skonio.

Ingredientai

Tešlai reikės:

  • 100g. šalto sviesto;
  • 200g. kvietinių miltų;
  • Žiupsnio druskos;
  • 30ml šalto vandens.

Įdarui reikės:

  • 4 kiaušinių;
  • 300 ml grietinės;
  • 80 g tarkuoto čederio sūrio;
  • Juodųjų pipirų;
  • Druskos;
  • Persilado;
  • 2 porų;
  • 2 portabella grybų;
  • 1 pakuotė NaTurek kamembero sūrio;
  • Petražolių papuošimui.

Gaminimo eiga

  1. Į miltus beriame druską, įpjaustome šaltą sviestą ir rankomis minkome tešlą. Įpilame 30ml vandens ir minkome iki vientisos masės. Įvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
  2. Išplakame kiaušinius, įmaišome grietinę, tarkuotą sūrį, beriame prieskonių pagal skonį. Keptuvėje apkepiname smulkintus porus kol suminkštės.
  3. Tešlą iškočiojame iki ~2mm storio, patiesiame į aliejumi pateptą kepimo indą, pabadome šakute ir dedame į 180 C orkaitę pakepti 15 minučių, kad kišo pagrindas sutvirtėtų.
  4. Į kišo pagrindą suberiame smulkintus porus, dėliojame juostelėmis supjaustytus portabella grybus bei NaTurek kamembero sūrį. Viską užpilame kiaušinio plakiniu ir dedame į orkaitę toliau kepti 45minutes.
  5. Iškepusį kišą apiberiame smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Rašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *