Cinamoniniai rolls'ai ir trinta keptų daržovių sriuba su kreminiu sūriu

Su Philadelphia kreminiu sūriu gaminti lengva: Trinta daržovių sriuba ir cinamoniniai rolls’ai

Spėju, jog Philadelphia kreminių sūrių nereikia niekam pristatinėt- greičiausiai kiekvienas mūsų jų turime arba kažkada turėjome savo šaldytuvuose 🙂

Mano šiandienos tikslas yra parodyti, kokie šie sūriai universalūs bei paneigti nusistatymą, jog tokio tipo produktas yra skirtas sumuštiniams. Tikrai ne! Su Philadelphia kreminiais sūriais galite pagardinti praktiškai bet kurį patiekalą, gaminti desertus, sriubas, apkepus, juos naudoti TEX MEX virtuvės patiekaluose, užkandžiuose ir visur, kur tik leidžia Jūsų fantazija: skonių pasirinkimas itin platus.

Dalinuosi dviem receptais, saldžiu ir sūriu, kuriuose panaudojau skirtingų skonių Philadelphia kreminius sūrius.

Cinamoniniai rolls’ai su Philadelphia Light kreminiu sūriu

Ingredientai

  • 12 riekelių forminės sumuštinių duonos;
  • 125 g. Philadelphia Light sūrio;
  • 2 v.š. cukraus pudros;
  • 1 v.š. cinamono;
  • 1/2 puodelio cukraus;
  • 80 g. lydyto sviesto.

Gaminimo eiga

  1. Nupjauname duonos kraštelius ir duoną iškočiojame su kočėlu- turi gautis kieta ir plona.
  2. Sūrį sumaišome su cukraus pudra ir tepame ant duonos, susukame į ritinėlį.
  3. Ritinėlius merkiame į sviestą, apvoliojame cukraus ir cinamono mišinyje, ir dedame ant kepimo popieriumi patiestos skardos.
  4. Kepame 180 °C orkaitėje apie 20 minučių.

Vietoje Philadelphia Light su cukraus pudra įdarui puikiai tiks ir Philadelphia Milka– su šiuo kreminiu sūriu gausite pieniško šokolado skonio įdarą, ir šio kremo nereikės papildomai saldinti cukraus pudra.

Šie rolls’ai puikiai tinka prie kavos, smagu ir patogu gaminti kartu su vaikais- bus labai linksma! Svarbiausia, jog paruošimas nereikalauja jokių specialių įgūdžių ar produktų, tad net patiems mažiausiems gaminimo procesas turėtų būti linksmas ir jokiu būdu neprailgti 🙂

Trinta keptų daržovių sriuba su Philadelphia Original

Desertai būna geidžiamiausi, bet reikia nepamiršti, jog pagrindiniai valgymai turi būti sveiki ir maistingi, tiesa? 🙂 Šis trintos sriubos receptas ypatingas ne tik savo kremiškumu, kurį suteikia kreminis sūris, bet ir skoniu, kuris arsiranda daržoves kepant orkaitėje, o ne jas verdant.

Ingredientai

  • 2 raudonosios paprikos;
  • 1 morka;
  • 1 svogūnas;
  • 1 česnako galva;
  • 1/2 nedidelis moliūgas;
  • 3 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 100 g. Philadelphia Original kreminio sūrio;
  • 0.5 l daržovių sultinio;
  • Druska;
  • Juodieji pipirai;
  • Persiladas;
  • Petražolės.

Gaminimo eiga

  1. Daržoves supjaustome, česnako galvą pjaunam pusiau, viską beriame į skardą ir kepame 180 °C orkaitėje 40 minučių. 
  2. Iškepusias daržoves sutriname trintuvu, pilame į puodą su sultiniu, sudedame Philadelphia sūrį, suberiame prieskonius ir gerai išmaišome.
  3. Paverdame 5 minutes, patiekiame su moliūgų sėklomis, šviežiomis petražolėmis.

Sriubą patiekiu su moliūgų sėklomis, smulkintomis petražolėmis, valgome su skrudinta duona arba naminiais džiūvėsėliais, kuriuos pagaminu tiesiog supjausčius baltos duonos likučius kvadratėliais ir pakepus orkaitėje kol sutvirtės ir taps traškūs.

Tad jei galvojai, jog Philadelphia kreminis sūris skirtas tik sumuštiniams- tikiuosi kad pakeičiau nuomonę! 🙂

Beje, šiuo metu vyksta nacionalinė loterija: Pirk bet kurį Philadelphia kreminį sūrį, registruokis www.gyvenimasskanus.lt, ir dalyvauk loterijoje su galimybe laimėti mano mylimų KitchenAid įsteigtus prizus: 1x trintuvą, 1x plaktuvą bei 1x skrudintuvą!

Reklama sukurta bendradarbiaujant su Philadelphia Lietuva.

Skanaus!

Aušra

 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*