Ogi labai paprastai! Tam tereikės 3 ingredientų:
Ingredientai
- 1 ananasas;
- 2 bananai;
- 2 valg. šaukšt. agavų sirupo (tiks ir klevų).
Paruošimas
- Bananus užšaldome. Ananasą perpjauname pusiau, valgomąją dalį išskobiame ir taipogi užšaldome. Bananus naudojau visiškai užšąlusius, na o ananasus naudojau dar jiems nesukietėjus į ledo gabalą.
- Bananus ir ananasus sudedam į blenderį, įpilam sirupą ir viską sumalam iki vientisos, tirštos masės. Jeigu gaunasi per skysta, įdedam trumpam į šaldiklį.
- Ledus dedam tiesiai į ananasą – juk taip valgyti smagiau!
Kadangi mėgstu minkštą šerbetą, vaisius naudojau jiems dar nespėjus pilnai užšalti. Na o šie ledai buvo bene skaniausi kada nors ragauti naminai ledai. Tokie gaivūs ir tinkantys karštai dienai, o kas svarbiausia – sveiki!
Skanaus!
Aušra