Sveiki batonėliai su migdolais, milgolų riešutų sviestu ir rikotos sūriu. Liesesniam variantui išgauti, rikotą galite keisti į varškę.
Minkšti, stipraus riešutų skonio ir tiesiog tirpstantys burnoje!
Ingredientai
Pagrindui:
- 1 puodelis migdolų riešutų;
- 1/2 puodelio kanapių sėklų;
- 1/4 puodelio migdolų riešutų sviesto;
- 3 v. š. agavų sirupo.
Viršui:
- 250 g. rikotos sūrio;
- 1/4 puodelio migdolų riešutų sviesto;
- 2 v. š. agavų sirupo.
Puošiam: Skaldytais migdolais, šokoladu.
Gaminimo eiga
- Blenderiu susmulkiname migdolus su kanapių sėklomis. Įmaišome riešutų sviestą su sirupu, ir maišome tol, kol gausime vientisą lipnią masę.
- Kvadrainę formą patiesiame kepim popieriumi, sukrečiame riešutų mišinį ir mentele išlyginame paviršių.
- Blenderyje išmaišome rikotos sūrį. Supilame riešutų sviestą, sirupą, ir maišome porą minučių, kol sūris taps purus. Viską pilame ant riešutinio pado, išlyginame paviršių ir dedame į šaldiklį sustingti (bet ne sušalti). Laikome maždaug 30-60 minučių.
- Išimame iš šaldiklio, supjaustome kvadratėliais, apšlakstome šokoladu ir apiberiame migdolais. Laikome šaldytuve.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su MYPROTEIN.
Per šią nuorodą užsisakę riešutų, riešutų sviesto ar bet kokį kitą produktą, ir įvedę mano nuolaidos kodą SKANIAI, gausite net 32% nuolaidą savo pirkinių krepšeliui 🙂
Skanaus!
Aušra