Sushi be ryžių

Sushi be ryžių

Ar kada bandėt kitokius, kaip aš vadinu, ”tinginio” sushi? Be ryžių ir nori lakštų. Pasirodo įmanoma, ir netgi labai skanu!

Vienintelis minusas- jie labai minkšti, nes nėra nori lakštų (obviously), bet problemą išsprendžiau sushius pasodindama ant agurko skiltelės. Patogu paimti, ir sushiai išlaiko savo formą.

Važiuojam!

Ingredientai

  • Rūkytos lašišos griežinėlių;
  • CAVIAR CREAM ikrų užtepėlės (lašišos skonio);
  • Agurkų;
  • Ridikėlių;
  • Svogūnų laiškų;
  • Sezamų sėklų.

Gaminimo eiga

  1. Lašišos juostelę aptepame CAVIAR CREAM užtepėle.
  2. Dedame agurkų, ridikėlių ir svogūnų laiškų griežinėlius, ir viską susukame.
  3. Pjaustome nedideliais gabalėliais, taip pat kaip pjaustytumėmė sushi.
  4. Ant viršaus dedame šiek tiek ikrų užtepėlės, puošiame ridikėliais. Šonus papuošiame sezamų sėklomis. Sushius dedame ant agurko griežinėlio.

Naudoju užtepėlę su ikrais, nes jie suteikia sushiams labai malonaus, lengvo, kreminio traškumo.

Užkandį laikykite šaldytuve. Kambario temperatūroje laikykite kuo trumpiau, na o suvalgyti rekomenduoju tą pačią dieną.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *