Kellogg’s -ne tik pusryčių dubenėliui su pienu! Pasiraitokit rankoves, pasiruoškit šiuos 3 ingredientus ir skubam gaminti super traškių užkandžių su riešutų sviestu bei Corn flakes’ais! Įrodysiu, jog Kelloggs’ai yra puikus pasirinkimas ne tik pusryčiams, bet ir kūrybai virtuvėje 🙂

Ingredientai
- 4 puodelių ”Kellogg’s” dribsnių;
- 1 puodelio riešutų sviesto;
- 4 v.š. klevų sirupo.
Papuošimui:
- Kellogg’s dribsnių;
- Skysto medaus.
Gaminimo eiga
- Į gilų dubenį supilame Kellogg’s dribsnius ir riešutų sviestą, sumaišytą su klevų sirupu.
- Viską gerai kartu išmaišome ir rankų pagalba maišome laužydami dribsnius tol, kol visi sutrupės ir susimaišys su riešutų sviestu.
- Sudrėkiname rankas, imame po tešlos gabalėlį ir formuojame rutuliukus. Ant viršaus dedame kelis dribsnius, apliejame medumi, ir leidžiame sustingti.
Receptui siūlau išmėginti auksinius Crunchy Nut Kelloggs’us iš kukurūzų, kurie yra pagardinti medumi bei cukrumi, o dar daugiau traškumo jiems suteikia kapoti žemės riešutai.

Skanaus!
Aušra