Azijietiški jautienos dubenėliai

Jeigu turite smulkintos jautienos, siūlau ją greituoju būdu paversti į puikius pietus. Tam tereikės 15 minučių! Šį patiekalą patiekiame su ryžiais.

Ingredientai

Padažui:

  • 1/2 v. š. Hoisin padažo;
  • 1 a. š. austrių padažo;
  • 1/2 v. š. ryžių vyno;
  • 2 v. š. tamsaus sojų padažo;
  • 1 a. š. rudojo cukraus;
  • 1/2 a. š. sezamų aliejaus;
  • Žiupsnis pipirų.

Papuošimui:

  • Sezamų sėklų;
  • Svogūnų laiškų.

Gaminimo eiga

  1. Sumaišome visus padažo ingredientus.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, įspaudžiame česnaką, suberiame smulkintus svogūnus ir pakepiname minutę ar dvi.
  3. Į keptuvę sudedame smulkintą jautieną ir kepiname maišydami, kol nebeliks stambių gabaliukų ir mėsa pilnai iškeps.
  4. Į jautieną supilame padažą, išmaišome ir kepiname porą minučių. Padažas turi sutirštėt ir susigert į mėsą.
  5. Įmaišome pusę smulkintų svogūnų, iškart patiekiame ant ryžių, apibarstome sezamų sėklomis ir likusiais smulkintais svogūnų laiškais.

Kokybiškos mėsos galite įsigyti internetu iš Baltos Karvės, o pasinaudoję mano nuolaidos kodu, nemokėsite paslaugos mokesčio.

Skanaus!

Aušra 

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *