Makaronai su jautiena

Makaronai su jautiena

“Keliauti galite net būdami namuose!“ Štai su tokiu šūkiu mus pasitinka Italijos savaitė Lidl Lietuva parduotuvėse. Ji yra viena laukiamiausių mūsų šeimoje, nes Italiamo produktai pas mus sunaudojami greičiausiai!

Makaronai, įvairiausi skanūs ir nenuodėmingi padažai jiems, sūriai, kumpiai.. Kas svarbiausia, padažai padaryti taip, jog jums tereikia juos pašildyti ir sumaišyti su makaronais- greiti ir skanūs pietūs garantuoti!

Šį kartą gaminau spagečius su palengvintu Bolonijos padažo variantu. Tikriausiai žinote, jog tikrasis Bolognese padažas verdamas net 4 valandas! Tą daryti tikrai verta, bet būkim teisingi, tiek laiko retas mūsų gali skirti padažo gamybai. Tad gaminsim žymiai greičiau naudodami Italiamo pomidorų padažą su rūkytu kumpiu.

Ingredientai

  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus “Italiamo’‘;
  • 1 svogūno;
  • 1 morkos;
  • 3 česnako skiltelių;
  • 250 g. maltos jautienos;
  • 350 g. pomidorų padažo su rūkyta šonine “Italiamo“;
  • 1/3 a. š. džiovinto raudonėlio;
  • Druskos;
  • Juodųjų pipirų;
  • 200 g. spagečių “Italiamo“;
  • Petražolių;
  • Parmezano.

Gaminimo eiga

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname smulkiais kubeliais supjaustytas morkas. Suberiame smulkintą svogūną su česnaku, pakepiname dar keletą minučių.
  2. Sudedame smulkintą jautieną, ją susmulkiname mentele ir kepiname apie 10 minučių.
  3. Supilame pomidorų padažą su prieskoniais ir troškiname dar 15 minučių.
  4. Išverdame makaronus pagal instrukcijas ant pakuotės. Nukošiame ir įmaišome į padažą.
  5. Makaronus gardiname smulkintomis petražolėmis, parmezano sūriu.

Reklama sukurta bendradarbiaujant su Lidl Lietuva.

Skanaus!

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *