Universalus ir gaivus padažas, puikiai tiksiantis įvairiausioms salotoms, wrap’ams (tortilijoms), grilio patiekalams. Visada pasigaminu daugiau ir laikau šaldytuve keletą dienų, taip šį padažą panaudodama net keliems skirtingiems patiekalams.

Ingredientai
- 100 ml kefyro;
- 2 v.š. grietinės;
- 2 v.š. majonezo;
- 1 a.š. smulkintų krapų;
- 2 česnako skiltelės;
- 1 a.š. džiovintų svogūnų granulių;
- 1/2 a.š. česnakinės druskos;
- 1/3 a.š. juodųjų pipirų;
- 1/2 a.š. persilado arba džiovintų petražolių.
Gaminimo eiga
- Visus ingredientus gerai išmaišome kartu.
- Laikome sandariame inde šaldytuve, geriausia iki 3 dienų.



Skanaus!
Aušra