Universalusis kefyro padažas ranch salotoms bei grilio patiekalams

Universalusis kefyro padažas

Universalus ir gaivus padažas, puikiai tiksiantis įvairiausioms salotoms, wrap’ams (tortilijoms), grilio patiekalams. Visada pasigaminu daugiau ir laikau šaldytuve keletą dienų, taip šį padažą panaudodama net keliems skirtingiems patiekalams.

Ingredientai

  • 100 ml kefyro;
  • 2 v.š. grietinės;
  • 2 v.š. majonezo;
  • 1 a.š. smulkintų krapų;
  • 2 česnako skiltelės;
  • 1 a.š. džiovintų svogūnų granulių;
  • 1/2 a.š. česnakinės druskos;
  • 1/3 a.š. juodųjų pipirų;
  • 1/2 a.š. persilado arba džiovintų petražolių.

Gaminimo eiga

  1. Visus ingredientus gerai išmaišome kartu.
  2. Laikome sandariame inde šaldytuve, geriausia iki 3 dienų.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *