Visiška klasika, kai reikia surinkti dienos baltymus, ir dar daržovių nepamiršti. Šias šiltas salotas paturbinu traškia paprika- nuostabu! Svarbiausias patarimas būtų brokolio nepervirti, užtenka apvirti porą minučių, arba tiesiog nuplikyti karštu vandeniu. Na o jeigu mėgstate, šiam patiekalui naudoti galite ir žalius, nevirtus bei nenuplikytus brokolius.

Ingredientai
Salotoms:
- Brokolio;
- 1/2 raudonosios paprikos;
- 1 mažo mėlynojo svogūno;
- Saujos laiškinių svogūnų;
- Vištienos krūtinėlės.
Padažui:
- 2 šaukštai graikiško jogurto;
- 2 šaukštai light majonezo;
- Šlakelio citrinų sulčių;
- 2 skiltelių česnako;
- Žiupsnio druskos;
- Žiupsnio pipirų.
Gaminimo eiga
- Vištieną pamarinuojame su mėgiamais prieskoniais ir iškepame keptuvėje.
Brokolių žiedelius 2-3 minutes apverdame lengvai sūdytame vandenyje. - Svogūną, papriką ir laiškinius svogūnus susmulkiname, beriame į dubenį kartu su apvirtais brokoliais, smulkinta kepta vištiena.
- Visus ingredientus padažui sumaišome, dedame į salotas ir viską gerai išmaišome.

Skanaus!
Aušra