Kesadilijos su vištiena

Kesadilijos su vištiena

Kesadilijos- labai lengvai paruošiamas Tex Mex virtuvės patiekalas, kurių įdarui galima naudoti praktiškai viską: įvairias daržoves, mėsą, sūrį, netgi maisto likučius.

Visai neseniai dalinausi kesadilijų su saldžiosiomis bulvėmis ir avokadu receptu, kurį galite rasti čia.

Šį kartą siūlau mano mėgstamiausią, vištienos fajitų skonio kesadilijų receptą. Įdaras toks pats, kaip ir vištienos fajitų, o skirtumas tik tas, kad vietoj įdaro vyniojimo į lavašą mes jį apkepsime.

Ingredientai

  • Tortilijos;
  • Kelių spalvų paprikos;
  • Svogūnas;
  • Pievagrybiai;
  • Petražolės;
  • Vištiena;
  • Alyvuogių aliejus kepimui;
  • Salsos padažas;
  • Taco prieskoniai;
  • Čederio sūris;

Gaminimo eiga

  1. Smulkiai supjaustome vištieną ir daržoves. Viską apkepiname, sumaišome su prieskoniais, įmaišome tarkuoto sūrio.

2. Tortiliją aptepame salsa padažu, ant vienos pusės dedame keptą vištieną su daržovėmis,ant viršaus-sūrio, perlenkiame ir dedame į lengvai pateptą aliejumi keptuvę.

3. Kepame iš abiejų pusių vis paspausdami, kol lengvai apskrus. Iškeliame iš keptuvės, perpjauname pusiau ir patiekiame su salsa padažu arba gvakamole.

PRO tipsai kesadilijom:

· Į jas dėkit viską: mėsą, sūrį, įvairias daržoves ir likučius iš šaldytuvo- pats tas karantino virtuvei, arba tiesiog stengiantis nešvaistyt maisto;

· Kesadilijas kepinkite keptuvėje ją lengvai apipurškę aliejumi arba išlydę šiek tiek ghee sviesto- jos bus traškesnės;

· Trintos daržovės (saldi bulvė, avokadas) arba sūris ”suriša” ingredientus, jų dėka kesadilijos vidus neišbyrės;

· Kepdami gerai paspauskite mentele, kad viskas suliptų.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *