Traškus kokosinis viršus, sultingas vidus, nepakartojama vištiena vos per kelelą minučių🫠 Mielai valgo ir vaikai, kokosas visiškai reabilitavo pabodusią vištieną!
Ingredientai
- 1 kiaušinis;
- 450 g. vidinės vištienos krūtinėlės filė;
- 1 puodelis panko džiūvėsėlių;
- 1/3 puodelis kokoso drožlių;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Purškiamas alyvuogių aliejus.
Gaminimo eiga
- Išplakame kiaušinį. Kitame inde sumaišome panko džiūvėsėlius su kokosų drožlėmis, beriame šiek tiek druskos, pipirų ir gerai išmaišome.
- Vištieną pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėlių ir kokoso mišinyje.
- Dedame į air fryer’į, apipurškiame alyvuogių aliejumi ir kepame apie 10-12minučių 180 °C temperatūroje, eigoje kartą apversdami ir apipurkšdami ir kitą vištienos pusę.
Trumpą gaminimo video galite peržiūrėti čia.
Mėgaukitės su padažu arba šviežių daržovių garnyru. Pažadu, patiks net vaikams!
Skanaus!
Aušra