Karšto oro grūzdintuvėje kepta kokosinė vištiena traškiu viršumi ir sultingu vidumi

Kokosinės vištienos juostelės

Traškus kokosinis viršus, sultingas vidus, nepakartojama vištiena vos per kelelą minučių🫠 Mielai valgo ir vaikai, kokosas visiškai reabilitavo pabodusią vištieną!

Ingredientai

  • 1 kiaušinis;
  • 450 g. vidinės vištienos krūtinėlės filė;
  • 1 puodelis panko džiūvėsėlių;
  • 1/3 puodelis kokoso drožlių;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Purškiamas alyvuogių aliejus.

Gaminimo eiga

  1. Išplakame kiaušinį. Kitame inde sumaišome panko džiūvėsėlius su kokosų drožlėmis, beriame šiek tiek druskos, pipirų ir gerai išmaišome.
  2. Vištieną pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėlių ir kokoso mišinyje.
  3. Dedame į air fryer’į, apipurškiame alyvuogių aliejumi ir kepame apie 10-12minučių 180 °C temperatūroje, eigoje kartą apversdami ir apipurkšdami ir kitą vištienos pusę.

Trumpą gaminimo video galite peržiūrėti čia.

Mėgaukitės su padažu arba šviežių daržovių garnyru. Pažadu, patiks net vaikams!

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *