Kokia yra geros, skanios avižinės košės paslaptis? Tinkamai parinkti ingredientai. Avižinę košę pusryčiams valgau jau labai ilgą laiką, ir per tiek bandymų išmokau pasigaminti pačią skaniausią, purią ir tiesiog burnoje tirpstančią košę. Gaminam!
Ingredientai
- 1 puodelis avižinių dribsnių;
- 2 puodeliai vandens;
- Šlakelis pieno;
- 1 v. š. sezamų pastos tahini;
- 1 bananas;
- 1 v. š. chia sėklų;
- Cinamono;
- Žiupsnis druskos.
Papuošimui:
- 1 bananas;
- 2 v. š. migdolų riešutų sviesto;
- 1 v. š. skaldytų migdolų;
- Citrinos sulčių;
- Ghee sviesto kepimui.
Gaminimo eiga
- Į puodą supilame vandenį su pienu, užverdame, ir suberiame avižinius dribsnius. Įberiame šiek tiek druskos ir verdame kol kruopos suminkštės. Įmaišome chia sėklas. Kruopoms sugėrus vandenį, įmaišome tahini pastą, trintą bananą, įberiame cinamono ir nukeliame nuo ugnies. Sudedame į dubenėlį.
- Bananą perpjauname pusiau ir šiek tiek pakepiname ant ghee sviesto. Dedame ant košės, apšlakstome citrinos sultimis. Skaldytus migdolus paskrudiname sausoje keptuvėje, ir beriame ant košės. Dedam šaukštą ar porą migdolų sviesto.

Paruošimas paprastas, neužimantis daug laiko, o pats košės receptas yra bene geriausias, iš visų mėgintų. Tiek aromatas, tiek skonis ir košės tekstūra tiesiog kviečia pusryčiauti!

Šis migdolų sviestas yra kažkas neapsakomo. 100% natūralus, su traškiais migdolų gabaliukais ir fantastišku skoniu. Nerekomenduoju bet ko, ir esu labai išranki riešutų sviestams, bet šis buvo tikras atradimas! Dažniausiai naudodavau žemės riešutų sviestą, bet migdolai yra gerokai skaniau.
Užsisakydami su šia MYPROTEIN nuoroda gausite net 32% nuolaidą ne tik šiam migdolų sviestui, bet ir visam savo krepšeliui! Arba paprasčiausiai panaudokit mano nuolaidos kodą SKANIAI 🙂
Skanaus!
Aušra