Dar vienas maistingų, saldžių pusryčių receptas su avižomis.
Ingredientai
- 50 g. avižinių dribsnių;
- 4 šaukštai graikiško jogurto;
- Sauja šaldytų raudonų uogų;
- 1-2 arbat. šaukšt. medaus;
- Razinų ir moliūgų sėklų papuošimui.
Paruošimo eiga
- Avižas sumaišome su jogurtu. Jogurto dedame tiek kad visos avižos gerai išmirktų. Įmaišome šaldytas uogas, medų, ir paliekame 1 valandai pastovėti (kol atšils uogos ir suminkštės dribsniai).
- Papuošiame razinomis ir moliūgų sėklomis.
Užtruksite vos kelias minutes, o pusryčiai bus nuostabūs! Kadangi uogoms reikia šiek tiek laiko atitirpti, paruoškite viską tiesiai į sandarų indelį, ir pusryčiais mėgaukitės darbe.
Skanaus!
Aušra