Avižų ir uogų pusryčiai

Dar vienas maistingų, saldžių pusryčių receptas su avižomis.

Ingredientai

  • 50 g. avižinių dribsnių;
  • 4 šaukštai graikiško jogurto;
  • Sauja šaldytų raudonų uogų;
  • 1-2 arbat. šaukšt. medaus;
  • Razinų ir moliūgų sėklų papuošimui.

Paruošimo eiga

  1. Avižas sumaišome su jogurtu. Jogurto dedame tiek kad visos avižos gerai išmirktų. Įmaišome šaldytas uogas, medų, ir paliekame 1 valandai pastovėti (kol atšils uogos ir suminkštės dribsniai).
  2. Papuošiame razinomis ir moliūgų sėklomis.

Užtruksite vos kelias minutes, o pusryčiai bus nuostabūs! Kadangi uogoms reikia šiek tiek laiko atitirpti, paruoškite viską tiesiai į sandarų indelį, ir pusryčiais mėgaukitės darbe.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *