Čija pudingas yra sveikas pusryčių variantas, tinkantis greitiems pusryčiams ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Ilgai stengiausi išgauti tokį receptą, kuriuo mėgautųsi ir mano mažoji dukrytė, nes dabar turim maksimalaus išrankumo etapą.
Ilgas darbas atsiperka, ir pagaliau turiu sveikų pusryčių receptą, kuriuo mėgaujasi visa šeima. Jame naudoju ir morkas, kurių mažoji niekada nevalgo, bet čia jų net nepajaučia! Tad jei vargstat su morkomis, būtinai išmėginkit 🙂
Ingredientai
- 4 v.š. čija sėklų;
- 4 v.š. avižinių dribsnių;
- 2 v.š. kokoso drožlių;
- 1 v.š. goji uogų;
- 1 a.š. klevų sirupo;
- 1 stiklinės augalinio pieno;
- 1 morkos;
- 1 pakelio vaisinės tyrelės ”Lupilu”.
Gaminimo eiga
- Čija sėklas, avižinius dribsnius, kokosų drožles ir goji uogas užpilame augaliniu pienu, supilame klevų sirupą ir išmaišome. Laikome šaldytuve pernakt kol viskas išbrinks.
- Įmaišome smulkiai tarkuotą morką, gerai išmaišome ir sluoksniuojame stiklainėlyje kartu su vaisių tyre.
Vaisių tyrę galite pasigaminti namuose iš bet kokių savo mėgiamų vaisių. Jeigu šį užkandį ruošiate vaikui, labai rekomenduoju ”Lupilu” tyreles, kurios pasitarnauja ne tik kelionėse, greitam užkandžiui, bet ir įvairiems vaikų patiekalams pagardinti 🙂 Puikios sudėties, ingredientai iš kontroliuojamų ekologinių ūkių.
Jeigu dar nesate susipažinę su Lupilu, apie šią produkciją plačiau galite pasiskaityti čia. Man labai patinka žemos kainos ir aukštos kokybės santykis, todėl jau eesam ilgamečiai Lupilu produkcijos fanai- nuo užkandžių vaikams, vaisinių tyrelių, iki kūdikių priežiūros priemonių ir sauskelnių.
Reklama sukurta bendradarbiaujant su Lidl Lietuva.
Skanaus!
Aušra