Gaivi migdolinė braškių ir chia košė

Bene patys gaiviausi saldūs pusryčiai, tinkantys karštam vasaros rytui. Lengvi, gaivinantys lygiai taip pat kaip ir mūsų mylimi šaltibarščiai. Gaminam!

Ingredientai

  • 480 ml migdolų pieno;
  • 180 g. braškių;
  • 8 minkštos datulės;
  • 1 valg. šaukšt. vanilės ekstrakto;
  • 60 g. chia sėklų.

Paruošimas

  1. Viską išskyrus čija sėklas sudedame į blenderį ir sumalame iki vientisos masės. Įmaišome čija sėklas ir leidžiame pastovėti bent 10 minučių. Kuo ilgiau stovės, tuo tirštesnis bus. Kas kelias minutes vis pamaišome.
  2. Papuošiame smulkintomis braškėmis.

Kaip sako britai, easy peasy lemon squeezy! 😀 Mažai vargo, o pusryčiai tokie skanūs!

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *