Cukinijų pado pica

Cukinijų pado pica

Cukinijų pado pica – misija įmanoma!

Esu bandžiusi tiek kalafiorų padą, tiek saldžiųjų bulvių. Visi išties gaudavosi puikūs, įskaitant ir šį- cukinijų padą.

Mažiau miltų, daugiau daržovių, puikiai tinka ir patiems mažiausiems valgytojams!

Ingredientai

Padui:

  • 3 puodeliai tarkuotos cukinijos;
  • 1/3 a.š. druskos;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1/2 puodelio kvietinių miltų;
  • 2 v.š. smulkinto parmezano sūrio.

Picai:

  • Tarkuotos mocarelos;
  • Paprikų padažo;
  • Rūkytos vištienos;
  • Žalumynų.

Gaminimo eiga

  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 °C. Į skardą patiesiame kepimo popierių, lengvai patepame aliejumi. Suberiame tarkuotą cukiniją plonu sluoksniu, apiberiame druska ir dedame kepti 15 minučių. Cukiniją sudedame į maišelį ir kiek įmanoma nuspaudžiame.
  2. Dubenyje gerai sumaišome nusunktą cukiniją su kiaušiniais ir miltais.
  3. Suformuojame picos padą, apiberiame tarkuotu parmezanu ir dedame į 220 °C orkaitę kepti dar 10 minučių.
  4. Ant iškepusios picos uždedame papildomai sūrio, žalumynų.

Pado paruošimas itin greitas ir lengvas – išmaišai tešlą ir kepi.

Na o picos padui paskaninti naudojau štai šį pomidorų padažą su paprikomis. Išties, buvo skaniau nei su įprastu pomidorų padažu ar trintais pomidorais!

Tuo pačiu noriu pristatyt Rytų Europos virtuvės maisto teminę savaitę Kuljanka, kuria galėsime pasidžiaugti visą šią savaitę Lidl parduotuvėse. Gan platus asortimentas, ypač nudžiuginsiantis mėsos mėgėjus! Dešros, kumpiai, virtiniai, netgi balandėliai ir virta kiaulienos karka! Pastarųjų pati namuose vargu ar prisiruoščiau pagaminti, tad visai smagu kartais tiesiog pasilepinti jau paruoštais skanėstais.

Picai naudojau būtent šią ”Kuljanka” parūkytą vištienos dešrą. Sudėtis puiki, mėsa įnešė įdomaus, lengvo skonio.

Reklama sukurta bendradarbiaujant su Lidl Lietuva.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Rašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *