Greitai paruošiamas garnyras skubantiems. Jeigu dar nebandėte kepti pievagrybių su česnaku ir balzaminiu actu- suskubkite! Grybukai sultingi, minkšti, bet turintys šiek tiek traškumo. Rekomenduoju patiekti kartu su mėsos patiekalais arba bet kokiais kitais patiekalais, reikalaujančiais ryškių skonių garnyro.
Ingredientai
- 450 g. rudųjų pievagrybių;
- 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
- 1 v. š. balzaminio acto;
- 2 v. š. sojų padažo;
- 2 trintos česnako skiltelės;
- 1/2 a. š. čiobrelio;
- Juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga
- Kruopščiai nuplauname grybus. Sumaišome su visais ingredientais ir suberiame į kepimo indą. Kepame 200 °C orkaitėje apie 20 minučių, kartas nuo karto pamaišydami.
- Grybus iš kepimo indo išimame kiaurasamčiu, patiekiame apibėrę šviežiais čiobrelio lapeliais.
Papildomai druskos neturėtų trūkti, kadangi jos yra tiek sojų padaže, tiek balzaminiame acte.
Skanaus!
Aušra