Traškios morkytės su riešutų sviestu

Parodyk man tą, kas nemėgsta morkų! 🥕

O jei dar traškiosios lengvai pamarinuotos su traškiu žemės riešutų sviestu?🫠🥜

Tiesa, toks derinys gali skambėti kiek keistokai, bet patikėkit manimi, skonis išties nepakartojamas!

Ingredientai

  • 1 didelės morkos
  • Saujos laiškinių svogūnų;
  • 1 v.š. ryžių acto;
  • 1 v.š. sezamų aliejaus;
  • 2 v.š. sojų padažo;
  • 1 česnako skiltelės;
  • Šlakelio Sriracha padažo;
  • 1-2 v.š. žemės riešutų sviesto su gabaliukais.

Gaminimo eiga

  1. Morką supjaustome plonomis juostelėmis, dedame į stiklainiuką kartu su smulkintais laiškiniais svogūnais, ryžių actu, sojų padažu, sezamų aliejum, riešutų sviestu, Sriracha padažu, ir nepamirštame išspausti česnako.
  2. Stiklainį uždarome, gerai viską suplakame ir mėgaujamės🥕

Morkas galima valgyti iš karto, arba šiek tiek palaikius marinate. Kitą dieną jos taip pat labai skanios, sandariai uždarytas laikykite šaldytuve, ir mėgaukitės nuostabiu garnyru 🙂

Šių morkyčių paruošimo video galite peržiūrėti mano Instagram paskyroje.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close
VISOS TEISĖS SAUGOMOS ©2024 SKANIAI SVEIKAI
Close