Parodyk man tą, kas nemėgsta morkų! 🥕
O jei dar traškiosios lengvai pamarinuotos su traškiu žemės riešutų sviestu?🫠🥜

Tiesa, toks derinys gali skambėti kiek keistokai, bet patikėkit manimi, skonis išties nepakartojamas!
Ingredientai
- 1 didelės morkos
- Saujos laiškinių svogūnų;
- 1 v.š. ryžių acto;
- 1 v.š. sezamų aliejaus;
- 2 v.š. sojų padažo;
- 1 česnako skiltelės;
- Šlakelio Sriracha padažo;
- 1-2 v.š. žemės riešutų sviesto su gabaliukais.
Gaminimo eiga
- Morką supjaustome plonomis juostelėmis, dedame į stiklainiuką kartu su smulkintais laiškiniais svogūnais, ryžių actu, sojų padažu, sezamų aliejum, riešutų sviestu, Sriracha padažu, ir nepamirštame išspausti česnako.
- Stiklainį uždarome, gerai viską suplakame ir mėgaujamės🥕
Morkas galima valgyti iš karto, arba šiek tiek palaikius marinate. Kitą dieną jos taip pat labai skanios, sandariai uždarytas laikykite šaldytuve, ir mėgaukitės nuostabiu garnyru 🙂


Šių morkyčių paruošimo video galite peržiūrėti mano Instagram paskyroje.
Skanaus!
Aušra