Alyvuogių ir mocarelos vėrinukai

Alyvuogių ir mocarelos vėrinukai

Alyvuogių ir mocarelos vėrinukai, derinti su pomidorais, saliamiu, prosciutto kumpiu, duona, ir pagardinti kątik pagamintu naminiu pesto padažu- tiesiog tobulas užkandis filmų vakarui arba draugų susibūrimui. Pagaminsit vos per keletą minučių, ir vakaro užkandžiai bus be jokios nuodėmės 🙂

Tokius vėrinukus dažnai renkuosi pasisėdėjimui prie filmo ar serialo, padeda nesusigundyt slaptu saldumynų ir bulvių traškučių stalčiumi, kuris vakare tikrai turi didelį potencialą būti pradarytu! Šių produktų praktiškai visada turime šaldytuve, ir čia yra mano vienas mėgiamiausių labai greitai paruošiamų užkandžių.

Geram skoniui išgauti tereikia vieno: kokybiškų ingredientų. Visada renkuosi kokybę vietoj kiekybės, ir ši taisyklė pasiteisina visu 100%. Paragavus supranti, kad paslaptis slypi paprastume, ir nieko daugiau nebereikia.

Ingredientai

  • Vyšniniai pomidorai (pageidautina spalvoti);
  • Žaliosios alyvuogės be kauliukų;
  • Saliamis;
  • Prosciutto kumpis;
  • Mocarelos rutuliukai;
  • Duona;
  • Bazilikų lapeliai.

Viską pamiksuodami suveriame ant iešmelių, apšlakstome pesto padažu.

Duoną renkuosi sourdough arba baltą, šviežiai keptą su sėklomis iš kepyklėlės. Monami kepyklėlė turi mano pamėgtą ”Šeimininkės” duoną- būtent šiame recepte ją ir naudojau.

Mėsą renkuosi kokybišką, dažniausiai Ispanišką.

Pomidorus galima naudoti tiek žalius, tiek lengvai pakeptus keptuvėje ar orkaitėje (kol vos vos paminkštės). Tuo pačiu kepant juos galima ir paprieskoniuoti.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *