Kamembero sūrio sumuštinis su figų džemu, prosciutto kumpiu, saliamiu ir traškia čiabatta duonele

Kamambero ir figų džemo sumuštinis

Daugiau jokių nuobodžių sumuštinių! Didelį, minkšti ir traškūs, puikiai subalansuotais skoniais. Čia rasite ir sūrumo, ir saldumo, ir pikantiškumo. Patenkinsite bene visų savo skonio receptorių poreikius.

Sumuštiniai su čiabata duona itin tinkami piknikams, išvykoms į gamtą, pakuoti į priešpiečių dėžutes.

Ingredientai

  • Čiabata duona;
  • Figų džemas;
  • Pesto padažas;
  • Kamembero sūris;
  • Saliamis;
  • Prosciutto kumpis;
  • Ridikėlių daigai (keičiam salotų lapais, rukola, špinatais).

Gaminimo eiga

  1. Čiabata duonelę perpjauname pusiau. Vieną pusę gausiai patepame figų džemu.
  2. Ant viršaus dedame kamembero griežinėlius, saliamį, prosciutto kumpį. Ant jo- gausiai dedame ridikėlių daigų, arba juos keičiame kitais žalumynais. Apšlakstome pesto padažu ir suvožiame sumuštinius.
  3. Sumuštinius apvyniojame sumuštinių popieriumi, kad būtų patogiau laikyti, ir tvirtai surišame. Atrodys gražiai ir padės sumuštiniui neatsiskirti.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *