Vienos keptuvės brusketų gardinimo idėja🥖🧀🍅
Kamembero sūris, keptas kartu su pomidorais yra dar geresnė klasikinio brusketų pagardo su šviežiais pomidorais versija: dar sodresnio skonio, valgome šiltą arba šaltą (man skaniau kol dar šilta).

Jeigu svečiai užklupo netikėtai, jokių problemų- labai lengvai priversim jų skonio receptorius šokti🫠
Ingredientai
- Šlakelis alyvuogių aliejaus kepimui;
- Sauja vynuoginių pomidoriukų;
- 2 česnako skiltelės;
- 1 v.š. šviežio smulkinto baziliko;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Balzamiko padažo apšlakstymui;
- Ciabatta duonos.
Gaminimo eiga
- Čiabatta duonelę supjaustome ir apskrudiname.
- Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų. Beriame įvairiaspalvius pomidoriukus, kepame kol suminkštės.
- Beriame smulkintą česnaką, druskos ir pipirų, dar keletą minučių pakepame. Tada į keptuvės vidurį dedame kamembero sūrį, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame apie 10 minučių, kol sūrio vidus taps skystu.
- Smulkintą baziliką sumaišome su pomidorais.
- Keptą kamembero sūrį apšlakstome balzamiko padažu.
- Sūrį tepame ant čiabatta duonelės, dedame pomidorų ir mėgaujamės🍅


Skanaus!
Aušra