Sūrio lazdelės traškiame apvalkale

Sūrio lazdelės traškiame apvalkale

Parodysiu, kaip pasigaminti traškias, tąsaus sūrio lazdeles namuose kiek sveikiau😊🧀

Tokiu pat principu kepkit ir svogūnų žiedus, vištienos gabaliukus🍗

Kepam orkaitėje, be riebalų (vos apipurškiu aliejumi, kad nebūtų perdaug sausa). Galima kepti ir karšto oro grūzdintuvėje!

Ingredientai

  • Sūrio lazdelių;
  • 2 kiaušinių;
  • 1/2 puodelio miltų;
  • 100 g. Panko džiūvėsėlių;
  • 1/2 a.š. raudonėlio;
  • 1/4 a.š. česnakų granulių;
  • 1/4 a.š. svogūnų granulių;
  • 1/2 a.š. juodųjų pipirų;
  • 1/4 a.š. druskos.

Gaminimo eiga

  1. Panko džiūvėsėlius susmulkinu ir sumaišau su prieskoniais. Sūrio lazdeles pamirkau kiaušinio plakinyje, tada miltuose, vėl kiaušinio plakinyje, galiausiai volioju džiūvėsėliuose ir dedu ant paruoštos kepimo skardos (naudoju tinkliuką, bet galima dėti ant grotelių arba ant kepimo popieriaus).
  2. Kepame 200 C orkaitėje ~10 minučių, arba kol lazdelės įgaus kiek rusvėjančią spalvą (tamsios nebus, nes neverdame aliejuje).

Valgome dar karštas su mėgiamu padažu arba be jo.

Ir kas galėtų pasakyt, kad nemėgsta nei mėsainių, nei dešrainių, vištienos nuggetsų, plėšytos kiaulienos, amerikietiškų blynelių ir kito gėrio?🤤

Viską jau paruoštą galite paragauti visą šią savaitę, nes į Lidl Lietuva vėl atvyko “McEnnedy” USA maisto teminė savaitė🤤 Viskas jau paruošta ragautojams, kad be vargo nertumėt į Amerikietiškų skonių jūrą🇺🇸🤤😍

Gaminimo video peržiūrėti galite mano Instagram paskyroje čia.

Reklama sukurta bendradarbiaujant su Lidl Lietuva.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *