Spalvingos daržovių salotos su bolivine balanda

Daržovių salotos su bolivine balanda

Sezoninių daržovių gaivios salotos su Azijietišku cinkeliu✨🥗

Prie kepsninėje keptos mėsytės siūlau šias gaivias ir maistingas salotas🍃

Ingredientai

Salotoms:

  • Šviežio kopūsto
  • Mėlynojo kopūsto
  • Virtos bolivinės balandos
  • Smulkintų petražolių
  • Smulkintų svogūnų laiškų
  • Morkos
  • Saujos anakardžių riešutų;
  • 2 v.š. sezamų sėklų.

Padažui:

  • 4 v.š. ryžių acto
  • 1 v.š. klevų sirupo
  • 2 v.š. sojų padažo
  • 1/2 a.š. tarkuoto imbiero
  • 2 česnako skiltelės
  • 3 v.š. alyvuogių aliejaus
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga

  1. Anakardžius susmulkiname ir beriame ant kepimo popieriaus kartu su sezamų sėklomis ant kepimo popieriumi patiestos skardos. Kepame 180 C orkaitėje apie 5-8min, kol sėklos lengvai paruduos.
  2. Susmulkiname daržoves, sumaišome su virta bolivine balanda. Beriame apkepintus anakardžius ir sėklas, sumaišius padažo ingredientus užpilame juo salotas ir viską gerai sumaišome traiškydami daržoves ranka. Tiekiame!🥗

Laikome šaldytuve geriausia iki 24val.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *