Spalvingos pomidorų salotos

Spalvingos pomidorų salotos

Dažniausiai paslaptis slypi paprastume. Šios pomidorų salotos yra taip lengvai paruošiamos, ir tokios skanios, jog tokią vakarienę galėčiau drąsiai valgyti net kasdien. Svarbiausia- švieži, kvapnūs pomidorai, tiesiai iš daržo, šiltnamio arba turgaus. Šį kartą daržoves rinkausi turguje, ir rezultate gavosi tikra vasara lėkštėje.

Beje svarbu ne tik natūralūs, švieži pomidorai, bet ir itin kokybiškas tyras alyvuogių aliejus. Skirtumą pajusite tik palyginę paprastą alyvuogių aliejų su tikrai geru, na o kartą paragavę, negalėsit sustot 🙂

Ingredientai

  • Raudonieji pomidorai;
  • Geltonieji pomidorai;
  • Ridikėliai;
  • Bazilikas;
  • Balzaminis actas;
  • Alyvuogių aliejus;
  • Jūros druska;
  • Malti juodieji pipirai;
  • Česnakų daigai;
  • Pistacijos.

Gaminimo eiga

  1. Pomidorus supjaustome griežinėliais ir išdėliojame lėkštėje. Apšlakstome alyvuogių aliejumi, balzaminiu actu, pagardiname druska ir pipirais, šviežio baziliko lapeliais.
  2. Puošiame ridikėliais, česnakų daigais, smulkintomis pistacijomis. Valgome iš karto.

Gaivios pomidorų salotos

Ieškote daugiau pomidorų salotų receptų? Štai dar vienas iš mano pamėgtų, salotos su halloumi sūriu.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *