Spalvingosios daržovių salotos su vištiena

Vasaromis visada valgau gaivias daržovių salotas. Vos atėjus karščiams dingsta apetitas, valgau tik lengvą maistą. Puikiai tokiom dienom tinka šviežių daržovių salotos, o kad būčiau soti ir apsirūpinus baltymais, su salotomis patiekiu ir keptą vištieną.

Ingredientai

  • Jūsų mėgstamų salotų lapai / špinatai / rukola;
  • Paprika;
  • Agurkas;
  • Pomidoras;
  • Ridikėliai;
  • Laiškinio svogūno galva;
  • Saulėgrąžų sėklos;
  • Sezamų sėklos;
  • Vištienos krūtinėlė;
  • 1 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • Paprikos milteliai;
  • Druska;
  • Vištienos prieskoniai;
  • Šlakelis balzaminio acto.

Directions

  1. Daržoves nuplauname, susmulkiname ir išdėliojame lėkštėse. Pabarstome druskos, užpilame šiek tiek balzaminio acto ir alyvuogių aliejaus.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Vištieną įtriname prieskoniais: druska, paprika, vištienos prieskoniais. Kepame iš abiejų pusių kol įsmeigus šakutę mėsa bus minkšta.
  3. Vištieną supjaustome ir sudedame į salotas. Apibarstome sezamų ir saulėgrąžų sėklomis.

Paprasta, bet tuo pačiu tiesiog nepakartojama kai nori kažko lengvo sveikai vakarienei.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *