Žaliosios salotos su kriliais

Žaliosios salotos su kriliais

Atšilus orams man visada norisi lengvo ir gaivaus maisto, o salotos ant mūsų stalo svečiuojasi kasdien🥗 Šios kaip tik tokios, turinčios Azijos skonių: sezamo, sojos, medaus🥢


Tie birūs grūdeliai- Santa Bremor smulkinti krilvėžiai. Puiki alternatyva krevetėms, ir greitas būdas praturtinti patiekalus baltymais☺️ Krilių mėsa labai dera Asian style patiekaluose, ar bet kur, kur naudotumėt krevetes🍤

Ingredientai

Salotoms:

  • Salotų lapų/rukolos;
  • Agurkų;
  • Persikų;
  • Sojų pupelių;
  • Avokado;
  • Sezamo sėklų;
  • Krilių mėsos ”Santa Bremor”.

Padažui:

  • Medaus;
  • Sojų padažo;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • Skrudintų sezamų aliejaus;
  • Česnako;
  • Ryžių vyno acto;
  • Žiupsnio druskos.

Gaminimo eiga

  1. Viską darau “iš akies”. Padažo ingredientų kiekius reguliuojuos pagal savo skonį, tad nebijokit eksperimentuot! Medaus nepdauginkit, jei nenorit saldžiai. Šaldytas sojų pupeles lengvai apverdu, o visa kita- gražiai supjaustau, sudėlioju ir apšlakstau paruoštu padažu.

Dailus maisto pateikimas man yra visiška meditacija! Sėdėjau, dėliojau, o paskui taip pat lėtai mėgavausi rezultatu😂 Šiaip užtruksit neilgai. Jei mėgstat Azijos šalių skonius- pirmyn! Na o jei ne, padažui tiks ir itin tyras alyvuogių aliejus su citrinos gaiva🍋

Reklama sukurta bendradarbiaujant su Santa Bremor.

Skanaus!

Aušra

 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*