Triušienos ir daržovių sriuba✨
Daug įvairiausių daržovių, su bulguro kruopomis.

Ingredientai
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 200g smulkintos triušienos;
- 1 svogūno;
- 2 morkų;
- 1 bulvės;
- 1 saliero stiebo;
- Keletas lapinio kopūsto lapų;
- Sauja šparaginių pupelių;
- 1 a.š. smulkintų krapų;
- 1/2 puodelio bulguro kruopų;
- 2l sultinio;
- Lauro lapų;
- Druskos;
- Juodųjų pipirų.
- 50 ml grietinėlės sriubos pabalinimui.
Gaminimo eiga
- Puode įkaitiname aliejų ir apkepiname smulkintą triušieną bei svogūnus.
- Beriame likusias smulkintas daržoves, prieskonius, nuplautas bulguro kruopas ir viską verdame apie 40 minučių.
- Virimo pabaigoje supilame grietinėlę, užverdame ir išjungiame. Sriuba paruošta😊🍲

Skanaus!
Aušra