Triušienos ir daržovių sriuba su bulguru

Triušienos sriuba su bulguru ir daržovėmis

Triušienos ir daržovių sriuba✨

Daug įvairiausių daržovių, su bulguro kruopomis.

Ingredientai

  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 200g smulkintos triušienos;
  • 1 svogūno;
  • 2 morkų;
  • 1 bulvės;
  • 1 saliero stiebo;
  • Keletas lapinio kopūsto lapų;
  • Sauja šparaginių pupelių;
  • 1 a.š. smulkintų krapų;
  • 1/2 puodelio bulguro kruopų;
  • 2l sultinio;
  • Lauro lapų;
  • Druskos;
  • Juodųjų pipirų.
  • 50 ml grietinėlės sriubos pabalinimui.

Gaminimo eiga

  1. Puode įkaitiname aliejų ir apkepiname smulkintą triušieną bei svogūnus.
  2. Beriame likusias smulkintas daržoves, prieskonius, nuplautas bulguro kruopas ir viską verdame apie 40 minučių.
  3. Virimo pabaigoje supilame grietinėlę, užverdame ir išjungiame. Sriuba paruošta😊🍲

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *