Jautienos troškinys kepsninėje
Kol orai dar džiugina, troškinį galima gaminti ir kepsninėje. Kodėl? Greitesnis ir skanesnis rezultatas, o ir kepdamas spėji pasimėgauti grynu oru 🙂 Na o jautienos …
Kol orai dar džiugina, troškinį galima gaminti ir kepsninėje. Kodėl? Greitesnis ir skanesnis rezultatas, o ir kepdamas spėji pasimėgauti grynu oru 🙂 Na o jautienos …
Gero troškinio pagrindas yra kokybiška mėsa. Visada renkuosi sausai brandintą Angus jautienos sprandinę, tad troškiniai gaunasi tiesiog puikūs. Šis troškinys yra gan greitai paruošiamas, patiks …
Troškinys – legenda. Prieš kokį dešimt metų jį gamindavau iš kiaulienos. Šiek tiek pakeitusi savo mitybos įpročius, čili troškinį gaminu tik su jautiena arba kalakutiena. …
Jautiena niekada nebuvo tas patiekalas, kurį pagaminčiau labai skaniai. Nors ir skanų skonį išgaudavau, ją arba perkepdavau arba dar neaišku ką padarydavau, ko pasekoje mėsa …