Balta Karvė – kas tai?
Nuotraukoje ne balta ir ne karvė, o mano nuostabusis šuo – Gufis. Šį kartą mielai sutikęs papozuot, ir pavaizduot išdidžią, jei ne karvę, tai bent …
Nuotraukoje ne balta ir ne karvė, o mano nuostabusis šuo – Gufis. Šį kartą mielai sutikęs papozuot, ir pavaizduot išdidžią, jei ne karvę, tai bent …
Pamaniau, jog seniai rašiau Jums. Tiesiog, be jokių receptų, dalinantis mintimis ir gyvenimo mestais iššūkiais. Kitas pagalvos – o kad man tokius iššūkius! Vienam gali …
Pamenu save prieš kokius 7 metus: viskas ką virtuvėje galėjai rasti buvo maišas koldūnų, makaronai ir bulvės 🙂 Dabar labai juokinga prisimint, nes meilė maistui …
Sausa vištiena? Pamirškit! Lipni, ryškaus skonio ir tiesiog burnoje tirpstanti vištiena su česnakiniu padažu. Gaminau mini kąsnelius, jokio garnyro. Patiekti kaip užkandį, na o valgyti …
Supranti kad jau artėja Kalėdos tada, kai atkreipi dėmesį, jog pastaruoju metu virtuvėje dominuoja antiena 🙂 Šį kartą – plėšyta, su aitriu slyvų padažu. O …
Didelio mokslo iškepti tobulam steikui nereikia, svarbiausia yra pasirinkti tinkamą mėsą. Viskas ko reikia gerai mėsai – druska ir pipirai. Jokio vargo, keletas minučių, ir …
Dalinuosi dar vienu granolos receptu. Ši bus saldesnė, traškesnė ir su daugiau riešutų. Granola gardinkite savo desertus, pusryčius arba jogurtą. Geriausia naudoti iki 2 savaičių. …
Vakarienei renkamės sočią avinžirnių ir raudonųjų lęšių sriubą, kuri savo tirštumu primena troškinį. Iš lęšių gaunu savo vakarinę baltymų porciją, angliavandenių, o iš avinžirnių – …
Kai norisi kažko skanaus ir sveiko, bet viskas ką namuose turi yra tik šiek tiek šaldytų uogų ir sėklų – ne bėda, kažką sugalvoti galima …
Avokadiniai sumuštiniai jau kuris laikas yra naujas trendas, bene patys populiariausi pusryčiai tarp internetinio jaunimo 🙂 Kiekvienas turi savo receptą, o aš jų turiu net kelis. Šis …