Tacos su antiena

Tacos su sultinga antiena

Tacos- puikus grab&go pietų variantas. Į jas dedam savo mėgstamiausius ingredientus, ir valgom tiesiog rankomis!

Šį kartą nepagailėjau laiko, ir pasiruošiau plėšytos antienos. Šiek tiek užtruko, nemeluosiu, bet buvo verta laukti. Ilgai troškinta antiena tiesiog tirpo burnoje, ir pietūs, kaip ir dažniausiai pas mane, nepastebimai išnyko nuo stalo.

Ingredientai

  • 2 x 340 g. ančių kulšelių mėsos ”Lapino Puota”;
  • 1 poras;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • Jūros druskos;
  • Juodųjų pipirų;
  • 4 česnako skiltelės;
  • Keletas čiobrelio šakelių;
  • 100 g. pancetta kumpio;
  • 2 v. š. pomidorų pastos;
  • 1 skardinė konservuotų pomodorų;
  • 1 v. š. obuolių sidro acto;
  • Tortilijų;
  • Ridikėlių;
  • Šviežių salotų lapų;
  • Svogūno laiškų;
  • Parmezano sūrio.

Gaminimo eiga

  1. Puode įkaitiname aliejų ir sudedame antieną, įberiame druskos, pipirų. Kepame ant aukštos ugnies iš abiejų pusių apie 8 minutes.
  2. Į antieną suberiame griežinėliais pjaustytus porus, smulkintą česnaką, kumpio gabalėlius ir čiobrelio šakeles. Kepiname vis pamaišydami apie 5 minutes. Galiausiai įmaišome pomidorų pastą, actą, supilame pomidorus ir leidžiame užvirti. Sumažiname ugnį, uždengiame puodą ir troškiname 1 valandą 30 minučių.
  3. Dviejų šakučių pagalba suplėšome antieną, ir viską gerai išmaišome. Laikome šiltai.
  4. Į tortilijas dedame šiltą plėšytą antieną, and viršaus- ridikėlių, salotų, svogūno laiškų. Viską užbaigiame žiupsneliu tarkuoto sūrio.

Tacos su antiena ir daržovėmis

Ant antienos dedam mėgstamus ingredientus, tiesiam rankas ir mėgaujamės sultingais pietumis 🙂

Tacos su antiena
Tacos su Lapino Puota antiena

Norite išbandyti tacos, tačiau nenorite daug laiko sugaišti virtuvėje? Išmėginkite šiuos vištienos tacos iš ankstesnių mano receptų.

Skanaus!

Aušra

 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*