Kitokie tacos: su naminėmis tortilijomis, daug daržovių, jas sujungiančiu padažu, ir smulkiųjų vėžiagyvių- krilių- mėsa☺️
Kriliai skoniu primena krevetes. Kol kas mūsų virtuvėse jie dar nėra įprastas produktas, tačiau tikiu, jog greitai juo taps! Kriliai yra puikus baltymų šaltinis, labai tinka užkandžiams gaminti.
Šie takai lengvi, traškūs. Puikus sprendimas norint papildyti savo racioną daržovėmis ir baltymais.
Ingredientai
- Krilių mėsos;
- Morkų;
- Raudonojo kopūsto;
- Kininio kopūsto arba salotos;
- Tortilijų paplotėlių;
- Grietinės;
- Majonezo;
- Petražolių;
- Druskos;
- Pipirų.
Gaminimo eiga
- Į tortilijas dedam plonomis juostelėmis pjaustytas daržoves, ant jų beriame po šaukštelį krilių mėsos.
- Keletą šaukštų grietinės sumaišome su šaukštu majonezo, dedam smulkintų petražolių, šiek tiek druskos, pipirų, įspaudžiam laiko sulčių ir išmaišom. Padažą pilame ant daržovių.
Griebiama tacus ir mėgaujamės kosminiu traškumu!🥳
Naujų Metų vakarui krilius naudosiu brusketoms ir dėsiu į tešlos krepšelius. Labai tiktų salotoms👌🏻



Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Santa Bremor.
Skanaus!
Aušra