Gaivi krevečių ir agurkų mišrainė

Krevečių ir agurkų mišrainė

Puikus pasirinkimas tiek ateinančioms šventėms, tiek kasdienai paįvairinti. Valgyti galima ir kaip salotas, ir kaip lengvą užkandį, man patinka tiesiog užkandžiauti su tortilijomis. Žavus, sveikas patiekalas nepaliks abejingų!

Ingredientai

  • 1 ilgavaisis agurkas;
  • Sauja smulkintų svogūno laiškų;
  • 1 avokado;
  • 400 g virtų krevečių “Deluxe“;
  • 200 g smulkintų vyšninių pomidoriukų
  • 1 a.š. laimo sulčių;
  • 4 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • Žiupsnis druskos.

Gaminimo eiga

  1. Agurkus nuplauname, nulupame odeles ir susmukiname nedideliais kubeliais. Suebriame į dubenį.
  2. Kartu beriame smulkintus svogūnų laiškus, pomidorus, kubeliais supjaustytą avokadą, krevetes.
  3. Apšlakstome laimo sultimis, supilame alyvuogių aliejų ir beriame šiek tiek druskos. Gerai išmaišome.
  4. Paruoštą mišrainę patiekiame taurėse, papuošiame tortilijomis, su kuriomis galime valgyti šį gaivų užkandį.

Patiekalui naudojau virtas argentinietiškas Deluxe krevetes iš Lidl Lietuva šventinio asortimento. Pasinaudokite šiais šventiniais pasiūlymais ir įsigykite savo šventėms gurmaniškų produktų, kurie nukels jūsų patiekalus į visiškai kitą lygį!

Reklama sukurta bendradarbiaujant su Lidl Lietuva.

Skanaus!

Aušra

 
Pasidalinkite receptu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *